Hurda ska hane kank sig at ifall kar vill dyka up kvar sitt ex kungen det mest effektiva sattet?

0 комментариев

Hurda ska hane kank sig at ifall kar vill dyka up kvar sitt ex kungen det mest effektiva sattet?

Att fortsatt efter ett karlek ar aldrig lindrig, men det finns grej som kan assistera i din hjartesorg.

1. Bryt kontakten helt

Enligt relationsexperten Trina Leckie sasom driver podden «Breakup BOOST podcast» befinner sig det superb att strypa kontakten for att inte komma ihag en ex.

«Ju mer utom rackhall de befinner sig, ju forut kommer do avdunsta fran ditt skalle. Om er behaller kontakten, alternativt ifall ni alltid tittar op baksida av underben do astadkomme sa kommer do standig finnas ino dina tankar. D behover tid atskils for att aterfa kontrollen slu era emotione och fa tydlighet i hursa ni behovde skapa slut», uppge Trina ino en intervju tillsammans EliteDaily.

2. Avfolj villi sociala medier

Du behover ej blocka dom, ta bort deras siffror sam sudda dom absolut av ditt midja. Skada att bracka kontakten befinner si det ultimata sattet att dyka upp ovanfor e villig. Tveklost kan det emedan hjalpa att avfolja ett ex villi Snapchat sam Instagram om ni far lust att kontakta hen varje gang hens handelse poppar opp ino telefonen.

Det kan existera svar andock det kommer assist dej inom langden, vi lovar! Att standigt paminnas forsavitt eder forhalland alternativt underbe hen astadkomme forsavit dagarna kommer enbart foreta att n altar och fastnar i ledse annu mer.

3. Sysselsatt dej tillsamman annat

E annat ledtrad ar att forsoka sysselsatta dej och placera dina tankar gallande Källa annat. Planlagg upp dina dagar odl att du har nagot att handla. Eventuellt vill du antrada avbilda vattenfar igen eller experimentera den darbort aktiviteten du hela tiden sagt att n skulle handla? Vill n inte finnas hast? Undra ifall du kan slafa ovan hos din kompis ino markli dagar. Hanga tillsammans vanner och att samt de sasom far de att ma duktig.

Ultimata sattet att anlanda ovanfor e

Ja, tyvarr befinner sig det ju inte stadse odla latt sasom att endast sluta upp bakom marklig enkla punkter. Narvarande befinner sig marklig ytterligar grejer som kan assistera de inom din forfaringssatt.

4. Skriv tacksamhetsdagbok

Att anteckna it sig hjalper massa sam det kan befinna riktig harligt att erhalla ur all tankar. Ett ledtrad befinner si att notera tacksamhetsdagbok for att paminna de solo om att n har avsevart ovrig i livet som ni kan vara tacksam kvar. Det behover inte finnas till nagot stort, kanske varenda det nago promenad med mor haromdagen sasom gjorde dig lite tillagg jovialisk? Skriv nagra rader varje afton innan ni gar samt lagger dig!

5. Skriv e hejda-brev

Skriv e meddelande alternativt mejl med allt ni vill saga mot personen. Skriv precis va n vill! Du behover tveklost ick skicka brevet om ni ick vill skada det kan besta harligt att aga «sagt» allting och existera helt hederligt tillsammans hur sa du anse sam kanner efter uppbrottet.

6. Begripa ditt nytt!

N befinner si vard det allra basta! Oavsett underbe sasom age hant sa maste du minna det. Ha tilltro och lita att nagot forbattring vantar pro de!

Hurdan resli tidrymd tar det att komma slut en?

N kanner til tillracklig svaret sol darbort langst poppis. Har finns det inga domstol alternativt felaktigt. Att komma kvar en kan haffa alltsammans ifran nago vecka at manader eller ar. Beroende villig hur relationen tog final kan det samt finnas till odl att du behover skild reslig tidrym for att fortsatt. Var det exempelvi du saso gjorde forliden kanske ni har bearbetat beslutet ett finfin ta och tankt igenom det ordentligt? Da kan det kannas lattare.

Blev n istallet dumpad eller relationen plotslige tog forliden? Da kanns det mestadel jobbigare. Det kommer bliva forbattring omside sam oavsett hur klyschigt det ann later sa befinner si det minsann akta – tiden laker allihopa sar.

Anlanda kvar nagon – faser

Att handla forliden kan finnas traumatiskt sam kan stundtals jamforas med att ta farval av en som inneha vandra dan. Herre tendera fordela sorgen ino fyra olika faser.

1. Chockfasen

Nar herre precis inneha fatt veta va som inneha hant befinner sig det normal att kar gar in ino nago slags sto. Ett fornimmelse itu overklighet skapas sam karl age tufft att fatta det sasom inneha intraffat.

2. Reaktionsfasen

Det befinner sig mestadel nu herre reagerar och kanslorna fullkomligt tar over. Saknaden samt ledsen ar det slut herre tanker gallande.

3. Bearbetningsfasen

Bearbetningen borjar langsam skada odiskutabelt. Kar tillats perspektiv pa baksida av underben som inneha hant sam forsoker godkanna att det befinner sig som det befinner sig.

4. Nyorienteringsfasen

Hane forsoker ogn positiv och fortsatta skad personen kommer ja evigt vara innestaend pa ett alternativ ovrig metod. Trangtan och bekymme kan ja dyka up andock ick villi samma fason sasom fordom.

Sorjer emellan tvenne lagen

Men glom inte att samtliga sorjer skilda samt det ar opp mo varje sam ett vad saso funkar bast. Genast utgar forskningen istallet fran ett form darbort personen saso sorjer pendlar emella par lagen. Det foren laget kannetecknas av forlusten. Det andra situationen kannetecknas av den nya tillvaron inte me den sasom har dott, skriver Vardguiden.

Varje relation kommer tillsammans lardomar

Var samband kommer med lardomar, ansats att se do! va var det som ick fungerade ino forhallandet? Varenda n gladsint? Ville ni samma sak ino framtiden? Blev dina behov sedda? Nar vi ager vandra genom alla sorgeprocesser sam minsann kan beskada relationen utifran kommer ideligen flertal insikter forsavitt hurs det tog forliden.

Det finns markli vanliga felsteg sasom massa bruten oss begar postum en break up – sasom hindrar dej a att ga vidare. Genom att skapa dessa foremal klamrar vi oss fast vid vart ex och astadkommer det omojligt att erhalla ett finfin avslut. Beskada vilka fadas n troligen begar samt baksida av underben n ska producera istallet i videon unde.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *