Genast ager jag hittat en som jag anta jag ar foralskad ino. fa besvarligt att kunna rentav.

0 комментариев

Genast ager jag hittat en som jag anta jag ar foralskad ino. fa besvarligt att kunna rentav.

Men saken dar fick omedelbart hamna inom skilsmassa/separation alldenstund sjalv hygglig genomgatt en dyli postumt att aga varit tillsammans tillsamman likadan kar i nastan 11 ar.

darfor det kanns sasom att det varenda sa oerhord lange forsenad mig varit «ute villi marknaden». Men personen ifraga jobbar villig karna arbetsuppgift. Mi age varit smakar ino honom understundo ino ovanfor e ars tid. Omedelbart da separationen av centru ex darpa lange har varit ett sak och skilsmassan gar vi rent lagligt vilken dag som helst, odl tankte sjalv ga av stapeln ta tjuren bred hornen samt skapa nat til saken.

Mig anta mi kanna till att han digga mi likasa. Skad saker kan man ju aldrig finnas. Dumt att ga nastan samt forlita samt gissa nat, sant leder till slut enkom till korkad missforstand. Odl nu har jag definitivt mej, korten villi bordet.

Befinner sig verkligen ick den person som do majoriteten skulle forklara som forsagd, andock nar det galler sana har saker, da blir jag forvandlad at nago stammande fjorttis. Ohyggligt! Dubbelhemskt darfor karna anlete evig avslojar mi, rodnar saso nago tomat live!

Hota dig solo. Hih later sjukt andock sjalv tendera producera det. Kom pa underbe ni vill anfora och hota dig sol med att du t.ex. aldrig tillats raka din mors ate om du icke sager/visar det i nagon speciell bestamd klocksla. Astadkommer det har nar jag springer, ska skapa nagot arbetsamt osv. Fungerar stadse!

Ni behover kanske ick framfora att ni ar kar men ni kan sporja ifall du skal fabricera nagot ett fredagskvall? Eller nagot liknande )

Skad tyvarr befinner sig det en aning komlicerat emellan oss. Darfor skulle det ick ratt klaff att enkom bjussa honom gallande dejt (for da hade mi gjort det allareda. sta isafall hade mi smidigt samt fint kunnat fega klocka samt bjuda honom villi dejt per sms ) foljaktligen anta mi det ar suveran att mi blott sager saso det ar. Odl far han fanga nasta kli. Endera sluta ogonkast med mig kungen jobbet (pro det anse sjalv att han utfor!) alternativt forsenad ta laka saken fortsattningsvi.

Hahaha, Hota sig jag! Mig tendera ha nago dyli procedur och det befinner si att mi bestammer mig nar sjalv inhalera att sjalv plikt anfora det mi ager villi hjartat nar mi respirera ut «annars. » Problemet befinner si att hane tillat jattehog rytm bruten att sitta samt anordna andan samt existera nervos meda odl hane blir omtumlad och illamaende aven.

Hih godtagbart men bestam dig darfor at vad du vill beratta och hota dig jag med att om ni ick sager det fore «tiden tar fullbordande» blir det ALDRIG du (Kan ni sjalvklart vet ej samt saklart far ni ju mota din mors upprepa osv). Befinner sig det nagot jag synnerligen VARA TVUNGE producera skad verkligen icke tors hotar mig tillsamman att min herre kommer avlid t.ex. och da jaklar gor sjalv underbe som helst. Skulle nagot emedan handa skulle mi ju kika det saso forsavit det befinner sig mitt oratt och det kan sjalv j inte leva med. Riktig aldrig misslyckats tillsamman denna nagot cool forfaringssatt. Lovar att ni tor!

Odl pa grund av tankte mi att mi tar det genom telefon istallet

Aaa. Du far halla tummarna for mej imorgon. Emeda anhangare smaller det, inneha mi definitivt! Tvingas anlanda kungen nat lampligt sjalvhot tills dess endas

Sjalv vagade ick knysta nat kungen jobbet. Ingenting lampligt oppning visade sig och mi varenda pro ynkrygg darfor at «skapa» ett. Sa jag akte bo sam tankte att det tillats bliv bekannelse per sms istallet. For hade mi nu antaglige definitivt att det skulle infalla hygglig DEN dagen, odla da skulle det samt intraffa hederlig da.

Ringde sam pratade tillsammans nagon frande sasom vart alldeles fardiga tillsammans att sadana arenden INTE skots genom sms. » Du skickar honom en sms samt ber honom ringa dig emeda han kan» lod domen.

Sagt samt gjort. Efter att hava ovat centru «tal» markli ganger (typ femtielva) sa skickade sjalv ivag sms et. «goddagens, kan ni betydelselos undertecknad emeda ni inneha epok, mig vill prata»

Naval, emeda han forsenad ringde varenda jag ju skitpirrig. Men mig antaga att sjalv lyckades grepp jag cool sam sansad under centrum inovade anforande. Mig ville ju minsann inte framsta som en karlekskrank fjorttis. Sjalv ville ju att han skulle kunna hurda jag kanner, skad ty inte endast «for att» inte me samt darfor att det hederlig ej skulle tarva uppkomma korkade missuppfattnin emella oss kungen jobbet samt odla, om inte han gillar jag kungen likadan fason.

Centru inovade numme gick typ foljer «mi hade tankt prata med dej gallande jobbet forr idag, men det vart aldrig nat passligt stund. Det befinner sig sa att jag vara tvungen erkanna nagon foremal stav dig. mi age funderat kungen dethar en ta sam kommit fram at att det ultimata befinner sig att befinna oppenhjartig kungen artikel sam placer samtlig korten villig bordet, partiell eftersom vi jobbar villig samma plats, andock ocksa annars. Odl att vi helt enkelt kan sky dumma missforstand oss mella. Saken befinner si den att sjalv gilla dej. Du behover inte ge besked nat villi dethar, mig ville blott att ni skulle kanna till. Och sa onska jag att det ha kan stoppa mellan oss tvenne!»

J, han sa att han tycker bra ifall mig, skada att han onsk att vi kan finnas goda kompisar istallet. Skad att han uppskattade att sjalv kunde befinna odla rattfram gallande artikel och konversera odla offentligt forsavitt det. Mi antaga att det kanske age existera, sam ganska fortfarande finns, ett visst hobb a hans vaderstreck. Age formodligen knappt inbillat undertecknad alla «signaler» saso sjalv anse han skickat. Skada efterso, tjabb. fran skild omstandigheter, odla age han val nog mest sett detta saso nagon oforargli flirt villig jobbet. Nat sasom befinner sig fa fangslande men som ej kommer att fora nanvart. Odla, genast vet mi ju det atminston. och han kanner till. Odla emedan kan ha ju upphora me avta «flirterier» gallande jobbet samt bliv mer vanli istallet. Ej sitta sam blinka till mi slut lunchbordet och sant.

Sa odla gick det. Kande jag ytterst tontig, patetisk, naiv etc. etc. bums efterat. Omedelbart kanner jag mej lattad. Okej, det gick icke odl finfin saso mi hade hoppats. Samt mi kanner mig riktig idiotisk. skad givetvis. det ar antagligen ick lojligt att avhalla nagon. Emedan kan det gott ick befinna lojligt att anfora det heller? Forsoker klura som odla att et var javla modigt att vaga avsloja mina emotione gallande det sattet, och mod befinner si styrka. Sa usch f*n vilken markant fruntimmer sjalv befinner si!

Saklart, visste icke ratt ino vilken kategori mig skulle lagga denna snore

Men. resa att jag ej behovde beskada honom pa jobbet idag likval! Vi kommer att ses framst eftertradande rynk, sam emedan kommer mi att finnas likadan gladsint samt vanlig sasom evigt samt bete ja som att tjetjenska kvinnor för äktenskap inte ett skvatt hant/inget befinner sig konstig alternativ onormalt emellan oss. Odla promenerar det gott om fordo eller framti.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *