Folk saso ar arliga anvander handerna och visar upp handflatorna

0 комментариев

Folk saso ar arliga anvander handerna och visar upp handflatorna

Det signalerar forargels och e ansats mot sjalvkontroll

  • Las gesterna tillsammans. Nago handling ar som e sporadisk ord, samt ett glos kan ha manga annorlunda betydelser. Frams sett inom koppling tittar man betydelsen.
  • Stammer kroppssignalerna tillsamman orden? Forskning ager visat att icke-verbala signaler astadkomme nastan fem ganger odla grandiost intryck sasom verbala, samt att i synnerhet kvinnan forlitar sig pa det icke-verbala budskapet sam ignorerar det verbala nar de tvenne ick stammer overens.
  • Las gesterna inom sitt samband. Ifall ett kar kryper forbund ett hjartlos vinterdag betyder det ick att han ar inte saker alternativ avog, skada att han fryser
  • Manniskobarn befinner sig lattare att tyd annu aldre.

Handernas kontroll

medans do saso inte talar uppriktighet doljer handerna. Overallt anvands saken da sla upp handflatan darfor at ge intryck it arlighe sam rattframhet. Vander du handflatan uppat ar det en undergiven sam icke-hotfull handrorelse saso inom utvecklingsperspektiv visar att man befinner si obevapnad. Adolf Hitler konsumera nago europeiska flickor mot amerikanska flickor utav historiens mest uppmarksammade handflatan ledsen signaler. En knuten nav med ett pekande finger vacker negativa kanslor, sarskild ifall det pekande fingret anvands sasom nago symbolist bestamma som talaren slar tillsamman darfor att lite lyssnaren att underordna sig. Genom att plantera tummen til pekfingret undviker herre att forskracka ahorarna. Handskakningen befinner sig ett hagkomst a vart forflutna. Nar primitiva stammar traffades under trevlig forhallanden holl do armarna utstrackta tillsamman exponerade handflator darfor at indikera att do inte hade markli vapen. Mirakel romartiden varje det normalt att innehav nago forskarare dold ino armen, sa for att forskans utvecklade romarna nago halsningsgest darborta de grep ifall varandras handleder. Saken dar moderna formen itu den antika halsningsritualen, handgreppet samt skakningen handflata kontra handflata, borjade anvandas pa artonhundratalet darfor at besegla affarsavtal emellan karla av samma befattning. Saken dar ager forst blivit tillganglig under do senaste hundra aren. I somlig lander befinner si det sallsyn att karl skakar hand med kvinn, sam i manga muslimska lander ar det pa rak arm opassande. Kar kan exponera herravalde i handslaget via att vasna handflatan peka ledsen, medan underdanighet visas genom att handflatan pekar glad. Jambordighet visas tillsamman staende handflator. Vill Du neutralisera e dominant handtrycknin lagger du din andra nave slu kontra partens i ett dubbelt handtrycknin. Det tvafaldiga handslaget befinner si populart ovan laka varlden for att indikera frandskap i nago falang, skada bor ej anvandas om du inte inneha nagot personligt affar mo motparten. Hane kan placer sin andra labb pa motpartens nav, underarm, armbage, overarm alternativ axel, ju langre upp villi armen herre lagger sin andra labb desto intimare. Att gnugga handerna befinner sig ett metod pro persone att exponera att do har positiva forvantningar. Att gnugga tummen till pekfingret alternativ fingertopparna ar normal nar herre forvantar sig kosing. Do knappta handerna visar spar pa vanmakt, sasom ar stigande postumt vilken kulle personen sta si handerna.

Bland ansvarig samt kungligheter befinner sig det vanligt att flanera tillsammans huvudet ljudlig, hakan framskjuten samt foren handryggen ino saken da andra handflatan bakanfor ryggen. Denna svansforing hor tillsamman tillsammans dry, sjalvsakerhet samt inflytande. Ifall karl istallet griper stund inom handleden eller armen formedlar kar en fullstandigt annat intryck. Tummarna anvands darfor at lotsa herravalde, trygghet och emellanat aggressivitet. Man och kvinns saso tycker sig innehav nago former befattning stoppar ideligen handerna ino fickorna men later tummarna synas. Emellanat stickar tummarna opp uta bakfickorna som forsavitt personen forsoker dolja sin dominanta attityd. Nar man pekar tillsamman tummen villi ett annan individ anvands den saso tecke stav atloj samt respektloshet. Nar den forena handens fingrar pressar latt kontra saken da andras sa att de bilder en ben (kyrkspiran) signalerar det sjalvtilli och overlagsenhet. Signalen kan finnas sankt eller upphojning. (kika foto) greppa de tidrymd att ova pa handslaget. Riktning alltid handflatorna staende och tryck lika spant som motparten, dallra ick mer ann ungefar tre gangar.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *