Ifall ni inte befinner si mindrearig kan du skaffa fra appen inte me bryderi

0 комментариев

Ifall ni inte befinner si mindrearig kan du skaffa fra appen inte me bryderi

Appen installerades likval endast utav 500 000 till 1 000 000 medlemmar. Och det ar kopiost stoppnin. Det realitet att appen ick age uppdaterats inom kort 2013 ar en negativ punkt, sasom eDarling plikt vidtaga. Aven om stodet age varit mer stabilt gallande IOS, med nago fornyels sa farsk sasom ino bor saso age lagts mot inom systemet.

Spraken saso finns tillgangliga ino appen ar engelska, arabiska, bokmal, norska, danska, nederlandska, franska, tyska, grekiska, hebreiska, polska, portugisiska, ryska, forenklad kinesiska, spanska, svenska sprake, traditionell kinesiska samt turkiska. Skada om ni ej har ett Apple-enhet kommer n ej att tillverka massor alternativ.

Android -versionen ar ganska inte bra sam tvingas uppdateras. Skada forsavit du har nagon Apple -enhet kan n erhall den senaste IOS -versionen. Vilket befinner si olyckligt for flertal rimli anvandare bruten eDarling Android-appen.

Saso uttryckt inom borjan it denna utvarderin villig eDarling-appen befinner si den narvarande appen nagon mobilversion fran webbplatsen. Gratis kan du

  • skicka «smileys»;
  • fortoja alternativ avlagsna rekommenderade partners a dina favoriter;
  • fylla opp foton alternativt kolla din egen imag.

Kungen andra sidan kan premiumanvandare som allaredan anvander huvudsidan beskada rekommenderade partners och deras ljusets partikelkarakta, se vem som har sett sin imag samt skicka samt mottag obegransade meddelanden.

Det ar alltsammans. Alla samma marginella nytta tillsamman saken dar narvarand applikationen kraver att nyttjar redan betalar edarling tariff var manad. Menyn befinner si fantastiskt banal, med massiva menyknappar.

Hurdan registrerar mi ja pa eDarling?

Mot att antrada med anger n ditt kon, det kon ni befinner si intresserad it SofiaDate (man eller dam), e-postadress sam e losenord. Emeda tar ni ett personlighetstest saso tar 30 mot 40 minuter!

Det finns omkring 200 fragor som koper forsavitt fundamental underrattelse, inberaknad dina varderingar, emotioner, passion sam intressen. Nar ni age slutfort testet kan ni fyll upp nagon foto forsavit du vill, samt darnast bestammer webbplatsen dina rekommenderade partners. Nar n befinner si fardiga kan n vanda sido bland deras profiler.

Ehur du kan inleda aka pa vatte villig webbplatsen befinner sig din profil fortfarande ej fullgangen. N kommer ann att tarv lassa inom manga ytterligare rutor, som bestar av 12 olika sektor darborta n ombeds att bidra upplysning forsavitt de allena, exempelvi «va behover uppsyn medspelare kunn ifall jag» etc.

Ett ovrigt kapitel ber dig att uts vilka egenskaper sam rutin ni tycker om alternativ ogillar hos en. Valj 10 sa av ett lang lista tillsammans uttalanden som «grimas idealpartner skulle befinna sot samt vanlig» och «grima idealpartner befinner si ick dramatisk».

Slutligen, forsavit ni befinner si grongolin samt vill registrera dej kungen ett dating hemsid, kanner till att ni maste respektera somliga fundamental forsumma ick bilderna sasom representerar dig samt forlagga atminston tvenne, skriv darefter en sexig framtoning medans n kultiverar ett litet gat och fore alltsamman, forlusta si!

Forsavitt du vill forinta slutgiltig ditt konto kan n skapa det av webbplatsen, iOS-appen alternativ Android-appen. Blada ner mo botten av sidan for att se instruktionerna.

  • Bege sig mo dina installningar igenom menyn samt avverka karna konto.
  • Klicka villig utplana lanken «darfor att ta bor din image, klicka arme».
  • Valj nagon skal samt klicka pa Fortsatt. Namna ditt losenord samt klicka villig testa.

Betyg och yttrande forsavit eDarling

Uppsyn erfarenhet it saken da narvarand webbplatsen befinner si aven fortsattningsvis fars, andock jag kan allareda prata att det befinner sig nago serios estrad som erbjuder privat sam kvalitetsservice.

Jag uppskattade sarskilt det sak att denna dejtingsida ick lamnar avta medlemmar villig originell labb sam vagleder dom ino deras aspiration efter nago sjalsfrande. Det befinner si faktiskt mycket marigt att handla e votering eftersom mangden tillgangliga profiler.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *